REEDS TWEE KEER VERKOZEN ALS BESTE SERVICESTATION

In onafhankelijke marktonderzoeken zijn wij reeds 2-maal als beste servicestation van duikapparatuur van Nederland uit de test gekomen. Wij doen er alles aan om deze status te behouden.

Voor onderhoud en reparaties bent u bij Mega Diving aan het juiste adres. Van alle topmerken hebben wij een status als ‘erkend servicestation’.

Wij hebben een volledig uitgeruste werkplaats waar van bijna alle merken alle reserve-onderdelen op voorraad zijn en alleen gebruik gemaakt wordt van originele onderdelen, afstelapparatuur en gereedschappen. Al onze monteurs zijn vakbekwaam en dienen jaarlijks verplichte update cursussen te volgen bij diverse leveranciers van topmerken.

Bij Mega Diving bent u aan het juiste adres. Bij reparaties krijgen klanten altijd een gespecificeerde rekening mee en indien zij dat willen alle onderdelen die vervangen zijn. Bij onvoorziene of hogere kosten nemen wij altijd eerst contact op met de klant.

FLESKEURINGEN

Telkens om de 2 weken worden door de keuringsinstantie de flessen die gekeurd moeten worden opgehaald en die gekeurd zijn afgeleverd. U bent u duikfles dus altijd 2 weken kwijt. Wij verzoeken u om uw duikfles LEEG aan te leveren, doch compleet mét afsluiter.

Uiterlijke inleverdata (liefst eerder) van flessen ter keuring aangeboden, zijn:

woensdag 24 augustus 2023
woensdag 7 september 2023
woensdag 14 september 2023
woensdag 5 oktober 2023
woensdag 19 oktober 2023
woensdag 2 november 2023
woensdag 16 november 2023
woensdag 30 november 2023
woensdag 14 december 2023
woensdag 4 januari 2024
woensdag 18 januari 2024
woensdag 1 februari 2024

ONDERHOUD AUTOMATEN

Houdt u er rekening mee dat door het groeiend aantal duikers dat bij Mega Diving hun apparatuur laat servicen er lange wachttijden kunnen ontstaan. Daarom is het raadzaam om tijdig een afspraak te maken voor een jaarlijkse servicebeurt.

Hieronder staat een beknopt overzicht van werkplaatstarieven voor verschillende werkzaamheden. Prijzen geldig vanaf 02-04-2010.

Per 31 maart 2010 krijgen klanten die de duikmaterialen bij Mega Diving hebben aangeschaft én deze élk jaar laten controleren, korting op diverse werkzaamheden. Zie hiervoor onderstaand schema. Excl. servicekits

Servicebeurt arbeid Normaal tarief Gekocht bij Mega Diving
Ademautomaat 40 EURO 34 EURO
1e trap 20 EURO 17 EURO
2e trap/octopus 20 EURO 17 EURO

VULSTATION

Mega Diving is uitgerust met een uiterst modern, schoon en efficiënt vulstation. Gevuld wordt o.a.:

  • Lucht: Vullen kan in de winkel tijdens onze openingsuren op 200 en 300 bar.
  • Nitrox: Op wijze van partial blending samengesteld. Uw fles dient daarom voorzien te zijn van een certificaat “zuurstofschoon”.
  • Zuurstof: Voor o.a. zuurstofkoffers, rebreathers, zweefvliegers.
  • Trimix
  • Helium

Voor ALLE flessen die ter vulling worden aangeboden geldt natuurlijk dat zij nog voorzien moeten zijn van een geldige keuring.
Een fles zonder geldige keuring wordt niet gevuld. Hierop maken wij geen enkele uitzondering. Wij verzorgen voor deze flessen ook de periodieke verplichte keuring.

Buiten onze openingsuren kunt u tevens aan ons buitenvulstation terecht. Hier kan enkel tot 200 bar worden gevuld met een INT-aansluiting. De buitenvulautomaat werkt op 50 eurocent muntstukken.

Mega Diving vulstation