Sitemap
Voorzicht pand

Wilt u op de hoogte blijven? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief!Meld je aan
Naar webshop
Nieuws:     

Feest                  
Dit jaar viert Mega Diving haar 25-jarig bestaan. In de periode van maart tot september organiseren wij diverse interessante (duik)dagen, o.a.
Workshop door Bas van der Sanden
Lezing door Vic Verlinden
Veiling en tweedehandsbeurs
Kijk voor meer info onder agenda en geef je tijdig op !!

Onderhoud
Nu is het de tijd voor het jaarlijks onderhoud van uw automatenset en jacket. Ook is het verstandig om te kijken of uw duikfles nog gekeurd moet worden. Laat dit doen voordat het duikseizoen start !!

Cursussen
Kijk onder Agenda voor een overzicht van cursusdagen. En bij cursussen voor ons aanbod.

Inruilactie
Ruil nu jouw oude ademautomatenset in en ontvang tot 200 Euro korting op een nieuwe set. Info enkel in de winkel. Vergeet jouw oude set niet!!

Onderhoud & Reparatie

Voor onderhoud en reparaties bent u bij Mega Diving aan het juiste adres. Van alle topmerken hebben wij een status als 'erkend servicestation'.

Wij hebben een volledig uitgeruste werkplaats waar van bijna alle merken alle reserve-onderdelen op voorraad zijn en alleen gebruik gemaakt wordt van originele onderdelen, afstelapparatuur en gereedschappen. Al onze monteurs zijn vakbekwaam en dienen jaarlijks verplichte update cursussen te volgen bij diverse leveranciers van topmerken.  

In onafhankelijke marktonderzoeken zijn wij reeds 2-maal als beste servicestation van duikapparatuur van Nederland uit de test gekomen. Wij doen er alles aan om deze status te behouden.

Of het nu gaat om fleskeuringen, servicebeurten van ademapparatuur of reparaties van duikpakken. Bij Mega Diving bent u aan het juiste adres. Bij reparaties krijgen klanten altijd een gespecificeerde rekening mee en indien zij dat willen alle onderdelen die vervangen zijn. Bij onvoorziene of hogere kosten nemen wij altijd eerst contact op met de klant.

Wij houden van alle bij ons in onderhoud zijnde apparatuur een databank bij. Zo kunnen wij onze klanten nog beter van dienst zijn.

Houdt u er wel rekening mee dat door het groeiend aantal duikers dat bij ons hun apparatuur laat servicen er lange wachttijden kunnen ontstaan. Daarom is het raadzaam om tijdig een afspraak te maken voor een jaarlijkse servicebeurt.

Fleskeuringen

Telkens om de 2 weken worden door de keuringsinstantie de flessen die gekeurd moeten worden opgehaald en die gekeurd zijn afgeleverd. U bent u duikfles dus altijd 2 weken kwijt. Wij verzoeken u om uw duikfles LEEG aan te leveren, doch compleet mét afsluiter. Dit conform het HISWA duiksport convenant.
Uiterlijke inleverdata (liefst eerder) van flessen ter keuring aangeboden, zijn:

woensdag  10 januari 2018
woensdag  24 januari 2018
woensdag    7 februari 2018
woensdag  21 februari 2018
woensdag    7 maart 2018
woensdag  21 maart 2018
woensdag    4 april 2018
woensdag  18 april 2018
woensdag    2 mei 2018
woensdag  16 mei 2018
woensdag  30 mei 2018Onderhoud automaten

Hieronder staat een beknopt overzicht van werkplaatstarieven voor verschillende werkzaamheden. Prijzen geldig vanaf 02-04-2010.
Per 31 maart 2010 krijgen klanten die de duikmaterialen bij Mega Diving hebben aangeschaft én deze élk jaar laten controleren, korting op diverse werkzaamheden. Zie hiervoor onderstaand schema. Excl. servicekits

   

servicebeurt normaal aankoop bij
 arbeid tarief Mega Diving
ademautomaat 40,00 32,00
1e trap 20,00 16,00
2e trap/octopus 20,00 16,00