Sitemap
Voorzicht pand

Wilt u op de hoogte blijven? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief!Meld je aan
Naar webshop
Nieuws:     

Feest                  
Dit jaar viert Mega Diving haar 25-jarig bestaan. In de periode van maart tot september organiseren wij diverse interessante (duik)dagen, o.a.
Workshop door Bas van der Sanden
Lezing door Vic Verlinden
Veiling en tweedehandsbeurs
Kijk voor meer info onder agenda en geef je tijdig op !!

Onderhoud
Nu is het de tijd voor het jaarlijks onderhoud van uw automatenset en jacket. Ook is het verstandig om te kijken of uw duikfles nog gekeurd moet worden. Laat dit doen voordat het duikseizoen start !!

Cursussen
Kijk onder Agenda voor een overzicht van cursusdagen. En bij cursussen voor ons aanbod.

Inruilactie
Ruil nu jouw oude ademautomatenset in en ontvang tot 200 Euro korting op een nieuwe set. Info enkel in de winkel. Vergeet jouw oude set niet!!

Voordelen HISWA-bedrijven

Waarom moet u zakendoen met een HISWA-lid en niet met een ander bedrijf? HISWA-bedrijven bieden u veel extra’s. U profiteert van aantrekkelijke voordelen.

HISWA-bedrijven zijn aangesloten bij HISWA Vereniging, de brancheorganisatie van de watersportindustrie. HISWA behartigt de belangen van die ondernemers. Zij geven u als duiker optimale zekerheid. De medewerkers die bij HISWA-bedrijven werken zijn betrouwbaar, vakkundig en duidelijk in hun afspraken. Ze leveren goede producten met een marktconforme prijs en bieden een uitstekende dienstverlening. HISWA Vereniging en ANWB zetten zich samen in om watersporters (dus ook duikers) én de bedrijven zekerheid en duidelijkheid te bieden bij hun overeenkomsten. Daarom onderhandelen zij over algemene voorwaarden voor vrijwel alle overeenkomsten tussen watersporter en HISWA-bedrijf.

Klik hier voor een overzicht van de voordelen.